Βιογραφικο

Γιάννης Κερίμης

Ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Γιάννης Κερίμης απέκτησε το πτυχίο του στην Διατροφολογία (BSc) απο το Arizona State University (ASU) και στη συνέχεια το μεταπτυχιακό του στη Διαιτολογία (MSc) απο το Florida State University ( FSU).
Πρακτική Άσκηση:
Κατά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ολοκλήρωσε την πρακτική του σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με την υγεία όπως νοσοκομεία, γηροκομεία, ινστιτούτα διαβητικών, ινστιτούτα για παιδιά με ειδικές ανάγκες κ.α. Αφού συμπλήρωσε επιτυχώς όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες που προβλέπονται από το American Dietetic Association (ADA) απέκτησε τον τίτλο του Κλινικού Διαιτολόγου με ειδίκευση σε παθήσεις και διατροφή.
Καριέρα:

Με την άφιξη του στην Κύπρο ίδρυσε το Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης και Μεταβολικού Ελέγχου προσφέροντας συμβουλευτική και σχεδιασμό διατροφολογίων για διαχείριση βάρους και άλλες ειδικές και παθολογικές καταστάσεις ενώ παράλληλα είναι επισκέπτης λέκτορας στο Intercollege Λεμεσού.

Kατέχει εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης αφού δίδασκε, σε διάφορα κολέγια και πανεπιστήμια σε Αμερική και Κύπρο και εμπειρία στην αθλητική διατροφή αφού εργαζόταν ως αθλητικός διαιτολόγος στις ποδοσφαιρικές ομάδες ΑΕΛ Λεμεσού ( 2011-2013) και Ανόρθωσις Αμμοχώστου (2014-2015).
Συχνά εμφανίζεται σαν προσκεκλημένος σε τηλεοπτικές εκπομπές, προσφέρει σεμινάρια και διαλέξεις που σχετίζονται με την διατροφή και αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και ιστοσελίδες. Είναι μέλος του Συμβουλίου Εγγραφής Επιστημόνων τροφίμων, του Συνδέσμου Διαιτολόγων Αμερικήςκαι του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου.

Τον Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Από Δευτέρα Δίαιτα…Τέλος» .

Ο χώρος μας

Testimonials