Απώλεια-Αύξηση Σωματικού Βάρους:

Η υπηρεσία απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη σχέση τους με το φαγητό και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν το στόχο τους σε σχέση με το σωματικό τους βάρος.

Δουλεύουμε μαζί για να αξιολογήσουμε τις διατροφικές σας συνήθειες, τις ατομικές σας ανάγκες και ποιές αλλαγές είναι καλό να φέρουμε ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να διατηρήσετε τα κιλά σας μακροπρόθεσμα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας λαμβάνουμε ένα ιατρικό-διατροφικό ιστορικό, μετρούμε το ποσοστό λίπους και το μεταβολισμό του ατόμου, σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα διατροφής με βάση τις συνήθειες και προτιμήσεις του ατόμου και θέτουμε στόχους. Οι συνεδρίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την καλύτερη στήριξη του ατόμου.

Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία:

Η παιδική και εφηβική παχυσαρκία αντιμετωπίζεται με σωστή διατροφή, άσκηση και ψυχολογική στήριξη. Ένα παιδί θα πρέπει να μάθει την αξία της υγιεινής διατροφής και αυτό πρέπει να γίνει με την κατάλληλη προσέγγιση. Επιπλέον με βάση τις γευστικές προτιμήσεις του παιδιού δημιουργούμε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής έτσι ώστε να μη νιώθει το σύνδρομο της στέρησης.